Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Topp 20 sanger.

Jeg tenkte jeg kunne lage en liste over de sangene jeg hører mest på for tiden. Må bare si at jeg egentlig aldrig har vært noen fan av Tokio Hotel, men om dere bare hører den og gir den en liten sjanse. Er faktisk utrolig bra. Ellers er det ikke noe bestemt rekkefølge, selvom jeg hører på noen sanger mer enn andre. Og ja, jeg hører på mest rolig musikk. Det er det fineste. Og lite listemusikk. Enjoy søte folk!

1. Avril Lavigne - Remember When

2. Johnny Cash - Hurt

3. Ben Cocks - So Cold

4. Tyone Wells - Time Of Our Lives

5. Jon Young - 2 Soon

6. 30 Seconds To Mars - This Is War

7. T.I. ft Christina Aguilera - Castle Walls

8. Ulrik Munther - Kill For Lies (Anbefales å høre resten av albumet hans også. Vi skal gifte oss btw.)

9. Trading Yesterday - Shattered

10. Dj Sammy - Heaven (Slow)

11. Band Of Horses - The Funeral

12. Ron Pope - Perfect For Me

13. Demi Lovato - Fix A Heart

14. My Chemical Romance - Sing

15. Kerli ft Tokio Hotel - Strange

16. Snow Patrol - The Lightning Strike

17. X Factor Finalists (2010, England) - Heroes

18. Lykke Li - Until We Bleed

19. Within Temptation - Lost

20. Nickleback - If Today Was Your Last Day

Vi snakkes!

- Vanja Strand.2 Kommentarer


Pakking til bryllup + innkjøp.

Åh, endelig ble jeg ferdig med matteprøven, selvom den gikk utrolig dårlig! Jaja, tar det igjen til neste gang. 

Idag dro meg og mamma til Sotra for å få kjøpt det siste før bryllupet. Fant meg et skjef fra BikBok, og noen negler fra H&M. Herregud, trengte de virkelig. Neglene mine ser jo ikke ut. Når jeg kom hjem igjen har jeg pakket, pakket og pakket. Håper jeg har fått med meg alt nå da. Jeg skal helt ned til Stavanger. Wohoo!

Hehe, måtte ha med meg en ekstra kjole i tilfelle den andre kveler meg. Det skjedde på juleballet faktisk. 

- Vanja Strand0 Kommentarer


Kjole craze.

Hei!

Tror dere jeg fikk til matten når jeg først skulle begynne å øve for fult? Nei, det funket dårlig. Måtte reiste til byn for å få hjelp av tanten min. Heldigvis fant vi ut av det sammen, og jeg føler jeg har fått mye bedre kontroll. 

Jeg har forresten glemt å fortelle at jeg til helgen skal i bryllup til onkelen og tanten min! Gleder meg til å få på meg finstasen igjen, i og med at det er det jeg føler meg best i. Nesten alle jenter har en aller annen form for mani for noe, og hos meg er det ingen tvil om at det er kjoler. Om jeg har penger i lommeboken og finner en kjole jeg liker, kjøper jeg den lett. Kanskje jeg får laget et innlegg med alle kjolene mine i. Meg og Linn telte de faktisk for ikke så lenge siden. Var over 20. 

Jeg er ikke helt sikker på hva folk vil at jeg skal blogge om, så om dere har noen ønsker eller forslag er det bare å kommentere. Det hadde vært koselig!

Blir nok denne kjolen: Men nå skal jeg sove, vi snakkes!
9 Kommentarer


Tetris avhengig.

Heiheii! 

Jeg har besøk av verdens herligste, Marthe! Hun tvinger meg til å se en trist film, sånn at vi kan gråte sammen. Herlig. "A Walk To Remember" er navnet. Men først skal vi mimre tilbake til tiden i arbeidsuke. Hahaah! Vi er virkelig ikke god i hodet.

Vi fant forresten ut av at klasserommet vårt ser ut som en tetrisbrikke. Snakker vi om avhengig eller?Åee, pusekatten min! Han heter ginger ♥. Vi snakkes. 

- Vanja Strand. 5 Kommentarer


Hunter: Hot or Not?

Jeg bladde nettop igjennom bloggen til Andrea Badendyck ( http://andreabadendyck.blogg.no/ ), der jeg fant en link til Hunter sin hjemmeside. Ikke så overraskende fant jeg noen støvler jeg likte utrolig godt. Med erfaring vet jeg at sånne hæler er utrolig deilig å gå på, tro det eller ikke. En ny vri og utrolig spennende. Synd de koster så mye, og det faktum at jeg er blakk! Marthe likte de ikke, så jeg tror dette er en sånn ting man enten elsker, eller hater. 

Likte du den nye vrien? Hot or Not? 


Vi snakkes! 

- Vanja Strand.

 11 Kommentarer


Seriøse problemer?

Hallo! 

Nå kom jeg nettop hjem fra informasjonsmøte med statens vegvesen. Hehe, jeg fant ut av at med min alder skulle jeg vært ferdig med de fleste kursene for en måned siden. Jaja, får vel bare stå på, eller ta lappen litt senere da. Lyst må jeg jo ha uansett, og det har jeg virkelig ikke hatt før nå. Jeg fikk til og med gratis ekstra speil og varseltrekant. De kommer nok til veldig mye bruk for pappa! Han må definnetivt holde et ekstra øye på vegen for meg! Hehe. Ellers så rumlet magen min noe helt grusomt der. Marthe holdt på å le seg ihel. Faren hennes også, og pappa. Herregud, så pinlig! 

Æsj, nå må jeg øve til matteprøven. Forstår ingenting! Jeg sovnet klokken 7 igår, når jeg skulle øve. Sykt deilig å våkne opp morgenen etter da, men det var nok det eneste positive. 


Wæ, er det meningen at jeg skal kunne dette?

Vi snakkes!

- Vanja Strand.6 Kommentarer


Header.

Hei igjen. 

Jeg har forresten fått meg en header også. Håper den er svært midlertidig, så om noen har lyst å lage en header til meg, hadde det vært flott!

Q: Hva synes dere?

- Vanja Strand.5 Kommentarer


Koseligste dagen.

Heiheii. 

Gårsdagen var helt utrolig herlig! Det var kjempe koselig å få vært med gamle venner. Vi gjorde egentlig ikke på så mye, bare snakket og spiste oss feit. Hehe, normalkost for meg det der. Eller ejo, OGIS og Bjarne fant ut av at de skulle bade i badekaret til Anne-Lene, så de fikk låne to boksere av henne (som var aaaltfor liten). Haha, lenge siden jeg har ledd så mye. Søteste guttene!

Nå skal meg og Cecilia slekke. Er ikke så veldig mye å finne på på en søndag. Værste dagene. Eller jo, vi må nerde. Jeg skal øve til matteprøve, og hun skal skrive CV. Ønsk oss lykke til. 

- Vanja Strand.8 Kommentarer


Introduksjon og outfit.

Hei mitt navn er Vanja Strand (Tiligere Vanjastrand.blogg.no). Jeg er 16 år, og kommer fra en liten øy rett utenfor Bergen. Jeg ser ingen vits i å introdusere meg, siden det er introdukjson på felles bloggen med bestevenninnen min. Den heter Strandbabes.blogg.no om du vil ta en titt. Grunnen til at jeg har valgt å lage min egen blogg er fordi vi ikke får tid til å blogge sammen, siden vi har andre prioriteringer når vi er med hverandre. Dessuten blir det kanskje ikke blogget om akkurat de tingene jeg vil der uansett, og det er jo forståelig siden vi har forskjellige meninger og intresser. 

Uansett så skal jeg i bursdag til en utrolig herlig jente idag. Anne-Lene har nettopp fylt 16 år. Jeg gleder meg kjempemye siden det er en god del fra gamle-klassen som skal der. Savner folkene i 10D på Kleppestø. Som sagt; de er de mest sexye personene jeg kjenner. Hehe. 

Oj, dette er faktisk fjerde helg jeg er i bursdagsbesøk. Skal forresten få ordnet designet når jeg kommer hjem igjen også.

Kjole - Bikbok ~ Øredobber/Smykke/Armbånd - Snö of Sweden ~ Sko - Marco Tozzi

 

Ha en super flott lørdag! Nyt den før det er skole igjen. Vi snakkes.

- Vanja Strand.8 Kommentarer


hits