Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
9 timer

Hei!

Herregud, dette er en rar følesle. Hva er det jeg gjør?!

Nå er det bare 9 timer til flyet letter. Dette er den verste, men samtidig den beste følelsen jeg har hatt noen gang. Alle tingene og klærne mine ligger pakket og klar nede i gangen. Jeg har sagt hadet til vennene mine. Dette er jo drømmen min. Gleder meg så utrolig mye til den nye hverdagen, men jeg merker allerede at jeg kommer til å savne den gamle. Nå er det ingen vei tilbake uansett, så det er vel bare til å hoppe i det. Nå har jeg lastet inn litt ny musikk på iPhonen også, noe som kanskje er det viktigste for meg. Men nå må jeg sove, sånn at jeg har litt krefter til morgendagen.

Ønsk meg lykke til. Dette blir sikkert den kleineste dagen i historien. 

Blandede følelser. 

- Vanja Strand4 Kommentarer


3 dager!

Hei!

De siste dagene har vært ganske hektisk, men så utrolig koselig. Har fått vært med mange venner og kost meg. Har fått mange spørsmål om jeg gleder meg til å reise nå, og for å være helt ærlig vet jeg ikke helt hva jeg skal si til det. Selvfølgelig gleder jeg meg, men herregud hvor mye jeg gruer meg! Det blir trist å forlate alt og alle, selvom jeg stadig påminner meg selv at det ikke er så lenge jeg skal være vekke. Kommer hjem til både jul og påske. Det er riktignok ikke så rart at jeg har denne gru-glede følelsen. Tror egentlig alle utvekslingsstudenter har det. 

Nå er det bare 2 dager, 16 timer, 26 minutter, 30 sekunder til avreise!

Kent konserten var forresten helt fantastisk! Beste bandet, beste opptredenen. Jeg skal definnetivt se dem live igjen. 

Så lykkelig!

Var en tur innom skolen idag, for å si hadet til folk. Jeg fikk også et innblikk i kjemi, og vurderer om jeg kanskje skal det som ekstrafag også. - Vanja Strand0 Kommentarer


KENT

Hei!

Nå skal meg og mamma på KENT konsert! Gleder meg kjempe mye. Det blir deilig med litt kvalitetstid med mamma før jeg reiser. 

Ha en fin dag folkens!

- Vanja Strand0 Kommentarer


Samling før avreise

Hei!

Denne uken har vært veldig spennende. På onsdag reiste jeg og de 16 andre elevene som skal til Cardiff på utveksling til Manger for å få undervisning og bli bedre kjent. Dette var opplevelsesrike dager, med masse informasjon. Tror egentlig jeg har blitt enda mer forrvirret etter dette oppholdet, enn det jeg var før. 

Når vi kom til Manger etter en 2-3 timer lang bussreise, var det rett på undervisning. Vi fikk masse informasjon om hvordan vi bør oppføre oss der nede, og fikk veldig inntrykk av at nordmenn på ingen måte var eksemplarisk (ikke jeg engang, har du hørt noe sånt tull?! hehe neida). Jeg tror dette har alt å si om hvordan personer er. Alle ungdommer(mennesker) er forskjellig. Det blir litt som å si at alle steiner er forskjellig, men alle gråsteiner er lik. Okey, det var kanskje en dårlig sammenligning, men dere skjønner hva jeg mener. På kvelden koste vi oss masse. Vi fikk være alene der, så kan si at vi ikke la oss med en gang vi hadde spist kvelds. Istedenfor spilte vi ligretto. Dette var helt nytt for meg og litt av en utfordring, men ekstremt gøy. 

Neste dag hadde vi norskundervisning fra rundt klokken 10 på morgenen til 7 på kvelden. Det var ganske intenst, men vi fikk noen pauser og hadde litt rollespill. Når undervisnignen var ferdig fikk vi besøk av de som var i Wales som utvekslingsstudenter i fjord. Det var kjempe koselig. Vi fikk masse gode råd av dem, og det var knapt noen pinlige stillheter. Fikk et helt annet inntrykk om hvordan året kom til å bli enn det jeg først hadde sett for meg. 

Rollespill, haha. 

Hele Wales-gjengen samlet! (Alle bildene er hentet fra Inger sin blogg. Trykk HER for å besøke den.)

- Vanja Strand0 Kommentarer


Bloglovin

Hei igjen!

Nå har jeg nettopp fått meg Bloglovin. Har aldri egentlig visst hva det var, men når jeg søkte litt om det må jeg si at det var noe helt i blinken for meg. Dette tror jeg er en av de mest fantastiske sidene jeg har kommet over. Den gir deg mulighet å følge alle bloggene du liker, og få oppdateringer hver gang noen oppdaterer den. Om du ser i sidebaren min, ser du et pluss(+) tegn, om du klikker på dette kommer du til min Bloglovin.

Follow my blog with Bloglovin 

 

                 


- Vanja Strand

0 Kommentarer


Gjennomført walisisk

Hei!

Nå har jeg fått høre både fra familie og venner at de hadde veldig lyst at jeg skulle blogge om året mitt i Wales. Jeg har vært litt skeptisk, i og med at blogging aldri har vært helt min sterke side. Kan ærlig innrømme at jeg ikke er så ekstremt stolt over oppdaterings/tålmodighets ferdighetene mine. Men det er noe jeg bare får lære meg til da, for blogging må det vel bli litt av. Skal gjøre mitt beste med å holde dere der hjemme dated med mest mulig interessante innlegg, uten at jeg skal synes det er kjedelig. Akkuratt nå har jeg det ihvertfall rimelig okei, så håper bare at det vil forbli sånn fremover.

Nå er det ikke lenge til jeg reiser, faktisk ganske nøyaktig 11 dager, 8 timer, 49 minutter til flyet drar! Har forbedret mattekunnskapene mine drastisk den siste måneden (Ja, okei, jeg kan ha jukset litt). Gleder meg så mye at det pirrer i tærene. Har forresten fått vite hvem vertsfamilien min er også. Det ser ut som om det blir en vertsmor, og to brødre på 19 og 22. De har også en katt og en labrador. Dette blir nok supert, selvom jeg ikke er den største fan'en av hunder. 

Ja, og for ikke å glemme så har jeg fått nytt design med ny header. "The Red Dragon" som dere ser på bildet, er en del av det Walisiske flagget. Det er ikke så lett å se, men den øverste delen av headeren er hvit, og den nederste er grønn. Dette er altså et overlay av det walisiske flagg. Hva synes dere?

Ellers håper jeg at sommeren din har vært super. Jeg gleder meg ihvertfall til å komme meg vekk på min "ferie" nå. Masse lykke til med første skoledag til alle dere som skal på skolen imorgen!

- Vanja Strand2 Kommentarer


hits