Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
De to første ukene.

Hei!

De første ukene her i Barry kan jeg trygt si er de mest hendlsesrike ukene i livet mitt. Har fått meg mange nye venner, shoppet og ellers kost meg kjempe masse med den nye vertsfamilien. Det er så annerledes her enn det er i Norge. Jeg er fortsatt overrasket over hvor hyggelig alle er her borte. 

Jeg har en episode fra i går jeg føler jeg bare må fortelle alle om. Det er det SYKESTE jeg noen gang har vært med på. Om det er noen som er veldig følsom mot feks det som hendte på Utøya i fjord, er det ikke nødvenig å lese videre. 

I går var det skole, og det første faget jeg hadde var teater. Dette er det gøyeste faget jeg noen sinne har hatt, og jeg gleder meg til skolen bare fordi jeg har dette faget. Nå for tiden jobber vi med realisme i skuespill, og at ting må være torverdig for skuespillere for at det skal være troverdig for publikum. Læreren vår tar oss med på det hun kaller for reiser, og det er om å gjøre å ikke hoppe av toget og kutte den fjerde muren, som er når skuespillet ikke er troverdig lenger. Læreren vår, Wallie, er en helt fantastisk skuespiller, bare sånn at det er sagt. Hun begynner timen med å si at alle dører er låst, det er ingen vinduer i rommet, og at rommet er lydtett. Deretter forklarer hun hvorfor vi er akuratt der vi er. Hun forteller at noen hadde baksnakket henne om hvor utrolig dårlig lærer hun var, og at dette hadde ødelagt selvtilliten hennes. Det virket så ekte, og jeg kan perosnlig innrømme at jeg trodde at noen faktisk hadde baksnakket henne. Jeg synes hun er helt fantastisk så jeg skjønnte ikke hvordan noen kunne ha gjort noe sånt. Etter en stund der hun begynnte å bli mer og mer sint, og stemningen ble mer og mer inntens, tok hun frem en pistol. Alt var så ekte, og hun begynnte å true alle som var der. Til slutt brast en jente ut i gråt, og to andre hadde tårer ned langs kinnene. Jeg personlig skalv igjennom resten av skoledagen. Det er det sykeste, men på alle måter det mest geniale jeg noen gang har vært igjennom. Jeg har aldri hatt en sånn følelse før, og kommer nok desverre aldri til å ha det igjen. Det var den komplette realismen vi lagde. De fleste guttene var til og med redd. Og det verste var at alle visste at skytepangen ikke var ekte! Det var ikke en trigger på den engang. Det går ikke an å forklare det ordentlig for dere som ikke var der, og jeg kan ikke forvente at dere skal forstå det, men det er den sykeste følelsen jeg noen gang har hatt. 

Det var en liten smakebit på hvordan timene i Barry Six Form foregår, haha. Det er noe helt annet enn skolen hjemme. I forgje biologi-time kuttet vi forresten i et hjerte.. Det var veldig ekkelt, så tenker at jeg ikke skal ta med et bilde for alle dere der hjemme. Timene er mye gøyere (selvom jeg sliter med å følge med i både matte, fysikk og biologi, herrejæsus, så mange rare ord) og dagene går mye fortere!

ich hete now vanga

vi fant barnet i ossand yes, i would love to mate youbeste starbucksen ever

skoleuniformen

- Vanja Strand


  

Tante Jul
Oi, det var en noe spesiell skoletime...
15.09.2012, 17:09
URL: http://www.tantejul.com
Mahlet Mazengia
hahaha, woow det der var jo ceazyy!

høres ut som at du koser deg massemasse, det er braa :D men hallo, sant det er skikkelig krevende i alle de fagene på engelsk, vi burde startet noe leksegruppe greier sammen alle som har science, heheh! lykke til med alt videre pus! xxx
06.10.2012, 02:59
URL: http://mahletinwales.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits