Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Samling før avreise

Hei!

Denne uken har vært veldig spennende. På onsdag reiste jeg og de 16 andre elevene som skal til Cardiff på utveksling til Manger for å få undervisning og bli bedre kjent. Dette var opplevelsesrike dager, med masse informasjon. Tror egentlig jeg har blitt enda mer forrvirret etter dette oppholdet, enn det jeg var før. 

Når vi kom til Manger etter en 2-3 timer lang bussreise, var det rett på undervisning. Vi fikk masse informasjon om hvordan vi bør oppføre oss der nede, og fikk veldig inntrykk av at nordmenn på ingen måte var eksemplarisk (ikke jeg engang, har du hørt noe sånt tull?! hehe neida). Jeg tror dette har alt å si om hvordan personer er. Alle ungdommer(mennesker) er forskjellig. Det blir litt som å si at alle steiner er forskjellig, men alle gråsteiner er lik. Okey, det var kanskje en dårlig sammenligning, men dere skjønner hva jeg mener. På kvelden koste vi oss masse. Vi fikk være alene der, så kan si at vi ikke la oss med en gang vi hadde spist kvelds. Istedenfor spilte vi ligretto. Dette var helt nytt for meg og litt av en utfordring, men ekstremt gøy. 

Neste dag hadde vi norskundervisning fra rundt klokken 10 på morgenen til 7 på kvelden. Det var ganske intenst, men vi fikk noen pauser og hadde litt rollespill. Når undervisnignen var ferdig fikk vi besøk av de som var i Wales som utvekslingsstudenter i fjord. Det var kjempe koselig. Vi fikk masse gode råd av dem, og det var knapt noen pinlige stillheter. Fikk et helt annet inntrykk om hvordan året kom til å bli enn det jeg først hadde sett for meg. 

Rollespill, haha. 

Hele Wales-gjengen samlet! (Alle bildene er hentet fra Inger sin blogg. Trykk HER for å besøke den.)

- Vanja Strand


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits