Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Gjennomført walisisk

Hei!

Nå har jeg fått høre både fra familie og venner at de hadde veldig lyst at jeg skulle blogge om året mitt i Wales. Jeg har vært litt skeptisk, i og med at blogging aldri har vært helt min sterke side. Kan ærlig innrømme at jeg ikke er så ekstremt stolt over oppdaterings/tålmodighets ferdighetene mine. Men det er noe jeg bare får lære meg til da, for blogging må det vel bli litt av. Skal gjøre mitt beste med å holde dere der hjemme dated med mest mulig interessante innlegg, uten at jeg skal synes det er kjedelig. Akkuratt nå har jeg det ihvertfall rimelig okei, så håper bare at det vil forbli sånn fremover.

Nå er det ikke lenge til jeg reiser, faktisk ganske nøyaktig 11 dager, 8 timer, 49 minutter til flyet drar! Har forbedret mattekunnskapene mine drastisk den siste måneden (Ja, okei, jeg kan ha jukset litt). Gleder meg så mye at det pirrer i tærene. Har forresten fått vite hvem vertsfamilien min er også. Det ser ut som om det blir en vertsmor, og to brødre på 19 og 22. De har også en katt og en labrador. Dette blir nok supert, selvom jeg ikke er den største fan'en av hunder. 

Ja, og for ikke å glemme så har jeg fått nytt design med ny header. "The Red Dragon" som dere ser på bildet, er en del av det Walisiske flagget. Det er ikke så lett å se, men den øverste delen av headeren er hvit, og den nederste er grønn. Dette er altså et overlay av det walisiske flagg. Hva synes dere?

Ellers håper jeg at sommeren din har vært super. Jeg gleder meg ihvertfall til å komme meg vekk på min "ferie" nå. Masse lykke til med første skoledag til alle dere som skal på skolen imorgen!

- Vanja Strand


  

embla (:
woho, jeg skal lett stalke bloggen din så du bør oppdatere ofte!

du er fiin <3
20.08.2012, 02:44
Linnyy
I will read it every day sweetpie!! <3
20.08.2012, 07:26Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits